Copy.bg е платформа, на която има информация и възможност за поръчка на над 20 000 продукта в областта на офис техниката и консумативите – всичко за нуждите на вашия бизнес.

Продуктите, които предлагаме, са на доказани световни лидери в бранша като Konica Minolta, SHARP, Sony, Toshiba, Brother, Canon, Lenovo, Apple, Samsung, Philips, Dell, Hewlett Packard и много други.


За Копилинк ЕООД

Компанията е с над 20 годишно присъствие на Българския IT пазар и респективно изградени солидни позиции. Опитът, който екипът на Копилинк трупа през годините гарантира на клиентите перфектно обслужване.

Копилинк има изградена логистична и търговско сервизна база на територията на град София. Нашите специалисти са преминали успешно квалификационни курсове и са сертифицирани да дистрибутират, извършват консултации и ремонтна дейност за офис техниката, която се предлага на уеб сайта Copy.bg

Специалистите ни могат да ви дадат акуратни и квалифицирани съвети и информация относно избора, покупката и употребата на продуктите, от които се нуждаете за вашият офис или дом.

През Април 2000 година Копилинк ЕООД сертифицира системата за контрол на качеството на своята дейност по международния стандарт ISO9002, през 2003 година – ISO9001:2008. През годините Копилинк ЕООД успява да наложи своя имидж като стабилен и надежден партньор както на малкия и среден бизнес, така и на големи организации, учреждения и държавни институции.


Наши приоритети са изграждането на взаимно доверие и поддържането на трайни партньорства. Ние ще бъдем тук и утре, защото гарантираме и отстояваме: